Behandlingar och kurser som läker på djupet

Tanken med Roten är att det ska vara en plats där man kan få vara sig själv och där man kan landa i sitt inre.
 
Syftet med alla våra kurser och behandlingar är att du ska få en möjlighet att komma djupare in dig själv och hitta dina rötter. Oavsett om du kommer på en kurs eller tar en behandling hos oss, hoppas vi att du känner dig mer grundad och mer ”hemma” i dig själv när du går härifrån.

VI SOM JOBBAR PÅ ROTEN

SOFIA CALEY

Sofia har haft eget företag inom friskvård sedan 2006. Idag driver hon Knutpunktens Friskvård AB tillsammans med Malin Engström. Sofia startade Roten i Kungsbacka 2017 vilket är en del av Knutpunktens friskvård. 
 
Sofia utbildade sig till friskvårdterapeut och massör 1998 och har sedan dess gått ett flertal kurser och utbildningar inom friskvård och behandlingar bland annat kinesiologi, NLP, kraniosakral terapi, bindvävsmassage, idrottsmassage och energibehandlingar. 
 
Sofia jobbar med djupgående behandlande massage, energibehandlingar samt ger sessioner.  Hon håller kurser i meditation och yoga. Sofia har praktiserat yoga och meditation i 20 års tid. 

ALEXANDRA NYLÉN

Alexandra är utbildad medicinsk massageterapeut i Kanada. Hon är kunnig i djupgående idrottsmassage, bindvävsmassage och gravidmassage såväl som i klassisk massage, och inkluderar gärna triggerpunktsbehandlingar och töjningar för bästa möjliga resultat. Efter examen har hon gått fortsättningskurser i koppning, kinetisk nackmassage och shiatsu.

 

Alexandra jobbar på Roten samt på våra företagsuppdrag.

DAGNY ISBERG

Dagny är av branschrådet Svensk Massage certifierad massör och erbjuder svensk klassisk massage som behandlingsform när du behöver mjuka upp stela muskler, få smärtlindring, ökad cirkulation eller en stund av återhämtning och avkoppling.  Dagnys massage är uppskattad för att den är djupgående, behandlande och träffsäker. 


Dagny arbetar efter hälsojournal och anamnes vilket gör massagebehandlingen individuellt anpassad efter varje persons behov och besvär. Dagny är yrkeshögskoleutbildad via Bergqvist Massage & Friskvård och är försäkrad via YrkesMassörernas Förbund.  


När Dagny inte arbetar vid massagebänken, eller studerar den tvååriga utbildningen till Medicinsk Massageterapeut, håller hon kurser i Hjärt- och Lungräddning för både privatpersoner och företag. Hon verkar även som senior HR konsult för företag och organisationer som önskar att utveckla sin personals potential genom ett systematiskt arbetsmiljöarbete och en medveten HR plan.

SUSANNE ANDERSSON

Susanne är massören som främst jobbar med fertilitet.

Under år 2010 hade Susanne och hennes man stora utmaningar när de önskade få barn. Susanne, som har en bakgrund inom friskvård, kost och näring, förstod då på allvar hur oerhört tätt fertilitet och hälsa hänger ihop, alltså hur hälsan avspeglas i fertiliteten och att det faktiskt går att påverka din fertilitet och dina chanser att bli föräldrar.

Här på Roten tar Susanne emot och hjälper ofrivilligt barnlösa att optimera sin fertilitet. Hon tar emot både par och singlar och jobbar bland annat med kost och kosttillskott, ärrvävnadsbehandling, Mercier Therapy, bindvävsmassage, koppning och GigaLaser.

GUNILLA BÅRNSTEN

Yogan kom in i mitt liv för över 20 år sedan år när mina barn var små och gick i simträning. I närheten av simhallen fanns ett gym som hade yoga på schemat och detta blev min egen magiska plats där jag fann min kraft. Passionen växte så år 2009 tog jag min första yogalärarutbildning inom Global yoga och började hålla egna klasser och på den vägen är det.  Jag har vidareutbildat mig inom flera yogaformer som Hot Yoga, Yin yoga, Restorative och nu senast Mediyoga och haft klasser/kurser på flera gym och yoga studios och min kärlek till yogan är starkare än någonsin!


Min ambition är att dela min kunskap och passion för yogan på ett jordnära och genuint sätt där mina deltagare får vara i fokus precis som de är och tillsammans med mig följa med på en inre resa med syfte att utforska sig själva både fysiskt och mentalt. När vi är bekväma i den naturliga stillheten hittar vi vår egen magi!

 

Hemsidan skapad av Leomedia

  • Black Facebook Icon