Behandlingar och kurser som läker på djupet

Tanken med Roten är att det ska vara en plats där man kan få vara sig själv och där man kan landa i sitt inre.
 
Syftet med alla våra kurser och behandlingar är att du ska få en möjlighet att komma djupare in dig själv och hitta dina rötter. Oavsett om du kommer på en kurs eller tar en behandling hos oss, hoppas vi att du känner dig mer grundad och mer ”hemma” i dig själv när du går härifrån.

VI SOM JOBBAR PÅ ROTEN

SOFIA CALEY

Sofia har haft eget företag inom friskvård sedan 2006. Idag driver hon Knutpunktens Friskvård AB tillsammans med Malin Engström. Sofia startade Roten i Kungsbacka 2017 vilket är en del av Knutpunktens friskvård. 
 
Sofia utbildade sig till friskvårdterapeut och massör 1998 och har sedan dess gått ett flertal kurser och utbildningar inom friskvård och behandlingar bland annat kinesiologi, NLP, kraniosakral terapi, bindvävsmassage, idrottsmassage och energibehandlingar. 
 
Sofia jobbar med djupgående behandlande massage, energibehandlingar samt ger sessioner.  Hon håller kurser i meditation och yoga. Sofia har praktiserat yoga och meditation i 20 års tid. 

ALEXANDRA NYLÉN

Alexandra är utbildad medicinsk massageterapeut i Kanada. Hon är kunnig i djupgående idrottsmassage, bindvävsmassage och gravidmassage såväl som i klassisk massage, och inkluderar gärna triggerpunktsbehandlingar och töjningar för bästa möjliga resultat. Efter examen har hon gått fortsättningskurser i koppning, kinetisk nackmassage och shiatsu.

 

Alexandra jobbar på Roten samt på våra företagsuppdrag.

DAGNY ISBERG

Dagny är av branschrådet Svensk Massage certifierad massör och erbjuder svensk klassisk massage som behandlingsform när du behöver mjuka upp stela muskler, få smärtlindring, ökad cirkulation eller en stund av återhämtning och avkoppling.  Dagnys massage är uppskattad för att den är djupgående, behandlande och träffsäker. 


Dagny arbetar efter hälsojournal och anamnes vilket gör massagebehandlingen individuellt anpassad efter varje persons behov och besvär. Dagny är yrkeshögskoleutbildad via Bergqvist Massage & Friskvård och är försäkrad via YrkesMassörernas Förbund.  


När Dagny inte arbetar vid massagebänken, eller studerar den tvååriga utbildningen till Medicinsk Massageterapeut, håller hon kurser i Hjärt- och Lungräddning för både privatpersoner och företag. Hon verkar även som senior HR konsult för företag och organisationer som önskar att utveckla sin personals potential genom ett systematiskt arbetsmiljöarbete och en medveten HR plan.

ÅSA KJELLBERG

Åsa upptäckte yogan för 20 år sen och har varit lärare sedan 2007. Hon har en internationell certifierad Hatha Yoga utbildning på 200 timmar och fortsätter nyfiket lära sig mer. 

 

Hon har även en Yin Yoga utbildning och denna återhämtande yoga tillsammans med fysisk asanas är grunden i tillvaron för henne som skapar både lugn och energi samt ger rörelseglädje.

 

Fördjupat sig inom anatomi och biomekanik, inspireras av rörelselära och hur kroppens olika delar samspelar och ger en helhet. Står för ett hållbart yogande där du tillför kroppen energi och skapar balans genom rörelse.


Åsa är pedagogisk och inkännande i klassen, assisterar gärna och hjälper dig hitta rätt i asanas. Alla kan hitta i yogans positioner oavsett rörlighet, skador eller andra obalanser.


Yoga behöver inte var så allvarligt – ett skratt förgyller livet!

GUNILLA BÅRNSTEN

Yogan kom in i mitt liv för över 20 år sedan år när mina barn var små och gick i simträning. I närheten av simhallen fanns ett gym som hade yoga på schemat och detta blev min egen magiska plats där jag fann min kraft. Passionen växte så år 2009 tog jag min första yogalärarutbildning inom Global yoga och började hålla egna klasser och på den vägen är det.  Jag har vidareutbildat mig inom flera yogaformer som Hot Yoga, Yin yoga, Restorative och nu senast Mediyoga och haft klasser/kurser på flera gym och yoga studios och min kärlek till yogan är starkare än någonsin!


Min ambition är att dela min kunskap och passion för yogan på ett jordnära och genuint sätt där mina deltagare får vara i fokus precis som de är och tillsammans med mig följa med på en inre resa med syfte att utforska sig själva både fysiskt och mentalt. När vi är bekväma i den naturliga stillheten hittar vi vår egen magi!

 

Hemsidan skapad av Leomedia

  • Black Facebook Icon