Massagebehndlingar och kursr, Kungsbacka Roten

Landa i dig själv och hitta dina rötter

Vårt mål med Roten är att hjälpa människor till ett mer hållbart och naturligt sätt att leva. Vi anordnar kurser och retreats för privatpersoner och företag samt erbjuder behandlingar.  
Syftet med alla våra kurser och behandlingar är att du ska få en möjlighet att komma djupare in dig själv och hitta dina rötter.. hitta dig själv och bli mer naturlig och levande.

VI SOM JOBBAR PÅ ROTEN
Sofia Caley Roten Kungsbacka

SOFIA CALEY

Sofia har haft eget företag inom friskvård sedan 2006. Idag driver hon Knutpunktens Friskvård AB tillsammans med Malin Engström. Sofia startade Roten i Kungsbacka 2017 vilket är en del av Knutpunktens friskvård. 
 
Sofia utbildade sig till friskvårdterapeut och massör 1998. Efter det har hon vidareutbildat sig i bland annat finsk massage, kinesiologi, NLP, kraniosakral terapi, bindvävsmassage, idrottsmassage och energibehandlingar. Under de senaste tio åren har Sofia gått ett flertal kurser för Helhet Energi & Balans där hon utvecklar sin förståelse för hur allt är uppbyggt av energier och hur vi alla kan påverka dessa. 
 
Sofia jobbar med djupgående behandlande massage, energibehandlingar samt ger sessioner. En behandling hos Sofia kan vara rent fysisk eller energimässig beroende på vad som efterfrågas. Många gånger kan man behöva bemöta problem från olika håll där man jobbar både fysiskt och med energier för att få bäst effekt. Sofia håller kurser i meditation och yoga. Meditation och yoga har funnits med som daglig praktik för Sofia i snart 20 års tid. 

alexandra.jpg

ALEXANDRA NYLÉN

Alexandra är utbildad medicinsk massageterapeut i Kanada. Hon är kunnig i djupgående idrottsmassage, bindvävsmassage och gravidmassage såväl som i klassisk massage, och inkluderar gärna triggerpunktsbehandlingar och töjningar för bästa möjliga resultat. Efter examen har hon gått fortsättningskurser i koppning, kinetisk nackmassage och shiatsu.

 

Alexandra jobbar på Roten samt på våra företagsuppdrag. Under 2021 är Alexandra föräldraledig. Hon väntas vara tillbaka på Roten i slutet av året.

_TSG8306_edited.jpg

SUSANNE ANDERSSON

Susanne är massören som främst jobbar med fertilitet.

Under år 2010 hade Susanne och hennes man stora utmaningar när de önskade få barn. Susanne, som har en bakgrund inom friskvård, kost och näring, förstod då på allvar hur oerhört tätt fertilitet och hälsa hänger ihop, alltså hur hälsan avspeglas i fertiliteten och att det faktiskt går att påverka din fertilitet och dina chanser att bli föräldrar.

Här på Roten tar Susanne emot och hjälper ofrivilligt barnlösa att optimera sin fertilitet. Hon tar emot både par och singlar och jobbar bland annat med kost och kosttillskott, ärrvävnadsbehandling, Mercier Therapy, bindvävsmassage, koppning och GigaLaser.