Massage på jobbet. Företagsmassage och fiskvård i Göteborg och Kungsbacka
 
MASSAGE PÅ JOBBET

Regelbunden massage får människor att må bättre. Att erbjuda företagsmassage/kontorsmassage ger välmående och gladare medarbetare. Vi har arbetat med företagsmassage och massage på  arbetsplatser i Göteborg sedan 2006 och hos oss är du i goda händer. I dagsläget finns vi ute på företagsuppdrag i centrala Göteborg, Mölndal, Torslanda och Kungsbacka. Vi  jobbar med djupgående behandlande massage som verkligen hjälper! Självklart anpassar vi alltid behandlingen efter individens behov och önskemål. Våra massageterapeuter kommer till ditt företag med massagebänk och tillbehör. Det enda vi behöver är lite utrymme. Massage på arbetsplatsen är avdragsgill sen 2004. 
 
Vill du veta mer om massage på jobbet kontakta Sofia för mer information och offert!
sofia@rotenkba.se
0708-793229

Yoga på jobbet. Företagsyoga och friskvård i Göteborg och Kungsbacka
 
YOGA PÅ JOBBET

Yoga är balsam för stela muskler och trötta hjärnor. Människor som praktiserar yoga regelbundet upplever ökad koncentrationsförmåga och ett lugnare sinne. Yogan gör kroppen stark, smidig och välmående. samtidigt motverkar den värk och spänningar i muskler. Det är inte konstigt att yoga som träningsform blir allt mer populärt. Våra yogaklasser är fysiska och dynamiska. Yoga-ställningar och andningsövningar kombineras med koncentrations- och meditationstekniker. Vi anpassar alltid passen efter gruppens specifika förutsättningar för att alla deltagare ska få ut så mycket som möjligt av sin yoga.Vi håller yogaklasser på företag och arbetsplatser i Göteborg och Kungsbacka. 
 
Sofia som leder yogaklasserna har lång erfarenhet inom yogan. Hon började med yoga för 15 år sedan och har under de senaste tio åren praktiserat och fördjupat sig inom ashtanga yoga. Sofia började jobba med företagsyoga 2011. 
 
Vill du veta mer om yoga på jobbet kontakta Sofia för mer information och offert!
sofia@rotenkba.se
0708-793229