AROMATERAPI
MASSAGE
DJUPGÅENDE MASSAGE

Vi har lång erfarenhet av massage som behandlingsform. Den massage som du får hos oss är behandlande och djupgående. Detta är en massage som verkligen gör nytta och hjälper. Vi jobbar med pressur på punkter för att få muskelspänningar att släppa. Vi lyssnar alltid in individen och behandlar utefter varje persons problem och önskemål.

MASSAGE OCH ENERGIBEHANDLING

Massage i kombination med att frigöra blockeringar energimässigt. Vi tittar på varför kroppen är spänd och hur vi kan hjälpa den till läkning. Vi jobbar med fysiska blockeringar, energier och känslor. En massage som ser till helheten och hjälper på alla nivåer.

MASSAGE/KOPPNING

Med hjälp av massage och av silikonkoppor/glaskoppor för massageterapeuten koppan över behandlingsområdet för att lösa upp besvärliga muskelknutor och cirkulationsstörningar.  Kopporna kan även användas som punktbehandling. Effektivt vid smärta! Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret.

 
 
ENERGIBEHANDLING
HELHETSESSION

Vill du jobba djupgående med ditt inre? Under en Helhetsession jobbar vi med de masker/roller som hindrar dig för att vara den du är. Vi tittar på och läker de inre barn som behöver din uppmärksamhet just nu för att du ska kunna växa. Vi hjälper dig att släppa obalanser och blockeringar så som nertryckta känslor och tillbakahållna energier för att du ska få ett större flöde i dig och i ditt liv. En session kan du boka både som fysisk träff på Roten eller via distans på telefon.

Hemsidan skapad av Leomedia

  • Black Facebook Icon