massage, djupgåendemassage, avslappningsmassage, aromateapimassage, energibehandling. Roten Kungsbacka
AROMATERAPI
MASSAGE
DJUPGÅENDE MASSAGE

Vi har lång erfarenhet av massage som behandlingsform. Den massage som du får hos oss är behandlande och djupgående. Detta är en massage som verkligen gör nytta och hjälper. Vi jobbar med pressur på punkter för att få muskelspänningar att släppa. Vi lyssnar alltid in individen och behandlar utefter varje persons problem och önskemål.

MASSAGE OCH ENERGIBEHANDLING

Massage i kombination med att frigöra blockeringar energimässigt. Vi tittar på varför kroppen är spänd och hur vi kan hjälpa den till läkning. Vi jobbar både med fysiska blockeringar och djupgående energiarbete. En massage som ser till helheten och hjälper på alla nivåer.

MASSAGE/KOPPNING

Med hjälp av massage och av silikonkoppor/glaskoppor för massageterapeuten koppan över behandlingsområdet för att lösa upp besvärliga muskelknutor och cirkulationsstörningar.  Kopporna kan även användas som punktbehandling. Effektivt vid smärta! Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret.

 
Helhetssession, meditaton, energibehandling, avslappning. Roten, Kungsbacka.
 
HELHETSESSION
HELHETSESSION

 Under en session jobbar vi med djupgående energiarbete. Vi jobbar med att få loss stagnerad energi för att du ska få ett bättre flöde i dig och i ditt liv. Vi tittar på vad det är som hindrar dig från att vara den du är på riktigt. Vi jobbar med rollspel och läker inre barn samt rensar och får loss nedtryckta energier/känslor. Allt för att du ska få större plats i dig själv och kunna vara sant naturlig och levande. Under en session är fokus på dig och vad du känner är viktigast att jobba med just nu. En session kan du boka både som fysisk träff på Roten eller via distans på telefon.