AROMATERAPI
MASSAGE
DJUPGÅENDE MASSAGE

Vi har lång erfarenhet av massage som behandlingsform. Den massage som du får hos oss är behandlande och djupgående. Detta är en massage som verkligen gör nytta och hjälper. Vi jobbar med pressur på punkter för att få muskelspänningar att släppa. Vi lyssnar alltid in individen och behandlar utefter varje persons problem och önskemål.

TAKTIL BEHANDLING

Taktil behandling är en mjuk och stillsam massage med lätta strykningar på huden. Behandlingen skapar ett lugn i kropp och sinne och hormonet oxytocin frisätts som i sin tur sänker blodtryck, minskar stresshormoner och gör dig mer balanserad. Du får även en förbättrad sömnkvalité.

Behandlingen riktar sig till alla människor men framförallt för dig som upplever mycket stress och oro. Taktil massage kan även hjälpa dig som lider av smärtproblematik, tex fibromyalgi. 

MASSAGE OCH ENERGIBEHANDLING

Massage i kombination med att frigöra blockeringar energimässigt. Vi tittar på varför kroppen är spänd och hur vi kan hjälpa den till läkning. Vi jobbar med fysiska blockeringar, energier och känslor. En massage som ser till helheten och hjälper på alla nivåer.

MASSAGE/KOPPNING

Med hjälp av massage och av silikonkoppor/glaskoppor för massageterapeuten koppan över behandlingsområdet för att lösa upp besvärliga muskelknutor och cirkulationsstörningar.  Kopporna kan även användas som punktbehandling. Effektivt vid smärta! Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stärker immunförsvaret.

 
 
ENERGIBEHANDLING
ENERGIBEHANDLING

Under en energibehandling jobbar vi energimässigt med de blockeringar, känslor, och beteendemönster som håller dig tillbaka.
Vi jobbar även med de inre barn och delar av dig som behöver läkning. 
 

Under behandlingen ligger du påklädd på behandlingsbänk. Vi pratar efteråt om vad som kommit upp under behandlingen

HELHETSSESSION

Vill du jobba djupgående med ditt inre? Under en Helhetssession jobbar vi med de masker/roller som hindrar dig för att vara den du är. Vi tittar på och läker de inre barn som behöver din uppmärksamhet just nu för att du ska kunna växa. Vi hjälper dig att släppa obalanser och blockeringar så som nertryckta känslor och tillbakahållna energier för att du ska få ett större flöde i dig och i ditt liv. Under en session är du själv aktiv och jobbar med ditt inre med vägledning från oss.

Hemsidan skapad av Leomedia

  • Black Facebook Icon